PULIDOR DE SÒLS

Cargando

Donem solucions de com rebaixar quan hi ha vores més altes, polir, rejuntar i netejar rajoles Hidràuliques i Nolla. Comptem amb un sistema propi de poliment mecanitzat que ens ha atorgat un gran prestigi en el sector de la restauració.

Si els seus sòls de Terratzo i Marbre estan espatllats, envellits, rayados i malgrat les neteges continuades segueixen igual de rugosos i bruts, sens dubte ha de comptar amb nosaltres. Solucions a com netejar sòls antics de Fang i Gres en interiors o exteriors. Som especialistes en el poliment, encerat i protecció de sòls porosos de pedra i Pissarra.

Ens encarreguem de llevar cua cola i restes de ciment o parquet. Tractament de neteja, encerat i protecció de paviments de sòls de plàstic vinílico sintasol.

Som especialistes en poliment, neteja i tractament antimanchas de fogons en banys i cuines de marbre, terratzo i granit. També sabem com llevar taques i ratlles de xemeneies i graons.

Tècnica pròpia de poliment ecològic i antialérgico amb reducció de pols 90%. Recuperació de colors originals. Millora mitjana benvolguda 80% segons cas a personalitzar.

Per conèixer el millor preu del polir i abrillantar sòl pot posar-se en contacte amb nosaltres cridant al 93 232 00 42 o des de la secció de Contacte.
 
+-

Treballem els següents tipus de sòl

Treballem amb els següents tipus de sòl
Cargando